Prejemnik nagrade za najboljšo storitev v oblaku za vertikalne trge v letu 2015
Nagrado EuroCloud Slovenija podeljujeta: Gospodarska zbornica Slovenije – Združenje za informatiko in telekomunikacije in Zavod e-Oblak (EuroCloud Slovenija).
Produkti
Produkti za ogrevalne toplotne črpalke
Prostorski korektor KT-2
Cloud.KRONOTERM za ogrevalne toplotne črpalke
Prostorski korektor KT-1
Produkti za sanitarne toplotne črpalke
Krmilnik sanitarne toplotne črpalke DHWS-BB
Cloud.KRONOTERM za sanitarne toplotne črpalke
Udobno, hitro, enostavno Upravljajte z udobjem vašega doma v vsakem trenutku, na vsakem koraku.
O nas
Elektrina d.o.o. je tehnološko podjetje, ki se ukvarja z razvojem inovativnih rešitev na področju elektronike in programske opreme. Podjetje je bilo v sedanji pravni obliki ustanovljeno leta 2005, vendar začetki podjetja segajo v sredino devetdesetih let. Podjetje vse od ustanovitve izkazuje za panogo nadpovprečne poslovne rezultate. Naše rešitve so vgrajene v izdelke za različna področja končne uporabe, kot so sistemi za upravljanje ogrevanja, prezračevanja in klimatizacije (HVAC), sistemi za nadzor in upravljanje porabe energije, igralniške naprave, avtomatizacija industrijskih procesov, ipd. Ljudje želimo biti produktivni kjerkoli smo in kamorkoli gremo. S svojimi najljubšimi napravami želimo delo opraviti hitreje in pametneje, želimo si nenehnega stika z informacijami. Enostavno povedano, želimo imeti na voljo takšne informacijske pripomočke, ki nam bodo olajšali vsakodnevna opravila. Z znamko Elektrina Cloud Solution smo vstopili na trg ponudnikov storitev v oblaku. Z našim znanjem želimo ponuditi proizvajalcem možnost, da svojim napravam omogočijo nov zagon, razširijo njihovo uporabnost in domačim uporabnikom omogočijo upravljanje z napravo na njihovi najljubši mobilni napravi.
Elektrina d.o.o., družba za razvoj elektronike Gorenjska cesta 21, 1234 Mengeš, Slovenija Tel.: +386 1 729 6 460 Fax: +386 1 729 6 466 info@.elektrina.si www.elektrina.si
2015 © Vse pravice pridržane, Elektrina d.o.o.